torsdag 11. oktober 2012

Mengder...

..av fugl langs Agger Tange i dag tidlig. Nesten vindstille og fin temperatur. Denne flokken av sniper, primært myrsniper, ble fotografert på meget langt hold med 450 mm (cropfaktor 1,5). Flokken kom ned langs diket mot havet og slo seg ned på engen langs kanalen mot diket. Var urolig og flyttet flere ganger på seg, før de lettet og forsvant i nordøstlig retning.

Var en tur utover også på ettermiddagen og hadde den hyggelige overraskelsen av å treffe den kjente danske fuglefotografen Jens Kristian Kjærgård, ved det nye infosenteret for nasjonalparken. Det ligger helt ute ved ferjeleiet. Han har bl.annet tatt bilden i boken: Nationalpark Thy (Hjemmeside: http://www.visfoto.dk/)

2 kommentarer:

  1. Imponerende flokk! Regner med at du frekventerer Agger Tange hyppig - knall fugleplass! Knall er også bloggen til Kjærgård - tok en titt innom, og blir nok å titte innom den av og til. FOR noen fuglebilder! Hils DK!

    SvarSlett
  2. TAkk for hilsen, joda er ofte ute på tangen, nesten hver dag. Har vært litt uggent vær i det siste så forgraferingen har begrenset seg, men det er en opplevelse hver gang. Aldri helt likt lys osv. Vh/Jan

    SvarSlett